Plafondlampen

Plafondlampen kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die plafondlampen verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type plafondlampen. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de plafondlampen.

De plafondlampen van FonQ

De plafondlampen van FonQ

Een plafondlamp neemt, in tegenstelling tot een hanglamp, weinig ruimte in beslag, dat is handig en fijn. Zeker als het plafond wat lager is in een kamer. Een plafondlamp hoeft echt niet saai te zijn, door een leuke en unieke vorm te kiezen wordt een plafondlamp al gauw een echte eyecatcher. De mate van verlichting is natuurlijk ook essentieel bij de keuze van een lamp. Verlichting is zeer sfeer bepalend. Plafondlampen zijn in verschillende merken, vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Populaire merken zijn onder andere Massive, Lucide en Zuiver.

Mooiverlichting plafondlampen

Mooiverlichting plafondlampen

Voor een ruime selectie Italiaanse designlampen ben je hier aan het juiste adres. Met vele ontwerpen van interieur verlichting met eigentijds design hebben wij een ruim assortiment. Je vindt onder meer wandlampen, vloerlampen en plafondlampen. Een prachtig hanglamp design hangt, afhankelijk van het specifieke model, binnen een week bij jou thuis. Spectaculaire ontwerpen zijn echter veel breder te vinden dan alleen Italië. Mooiverlichting.nl heeft daarom ook producten van vele andere ontwerpers vanuit heel Europa. Eigenwijze Nederlandse pragmatiek of een prachtig stukje Scandinavische gestileerde interieur verlichting zijn in onze webshop allen aanwezig.

Lampen24 plafondlampen

Lampen24 plafondlampen

Omdat er oneindig veel toepassingen zijn voor plafondlampen, is de keus zeer veelzijdig. Voor elke kamer zijn er speciale plafondlampen: Plafondlampen voor keukens, kinderkamers, badkamers, woonkamers, eetkamers en slaapkamers. Plafonnières voor kinderkamers en badkamers verschillen qua design en veiligheidsklasse, omdat ze verschillende doelen dienen. Plafondlampen voor badkamers moeten minstens aan veiligheidsklasse IP44 voldoen.

Plafondlampen kopen bij Eviverlichting

Plafondlampen kopen bij Eviverlichting

Plafondlampen zorgen voor algemene verlichting in een ruimte, maar ook voor gelijkmatige verspreiding van warm en diffuus licht. Kortom, met een plafondlamp voegt u een extra sfeereffect toe aan uw interieur! Een plafonniere is ook geschikt als extra lichtaccent op die plaatsen waar u dat nodig heeft. Wij adviseren u graag - ook met een lichtadvies op maat - over de juiste plafondlampen en bieden voor elk budget de juiste oplossing. Kies bewust voor een verfraaiing van uw interieur met een moderne en sfeervolle eyecatcher aan uw plafond! Of dat nu gaat om een plafondlamp voor uw woonkamer, hal of toilet..

Lampenconcurrent plafondlampen

Lampenconcurrent plafondlampen

Plafondlampen zijn beschikbaar met heel moderne vormen en materialen, of met verschillende klassieke eigenschappen. Zoek je specifiek naar de plafondlampen met kap, of wil je gebruik maken van de LED plafondlampen die er beschikbaar zijn? Blader daarnaast eens door de design plafondlampen, waarmee je zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kun je de plafondlampen uitstekend laten aansluiten bij de rest binnen je verlichtingsplan.

Plafondlampen bij Lampen Online

Plafondlampen bij Lampen Online

Een plafondlamp moet goed de ruimte verlichten met de hoeveelheid licht die u wenselijk vindt, u kunt de kamer verlichten met spots om bepaalde gedeeltes goed uit te lichten, of met een plafondlamp die zorgt voor algemene verlichting. Decoratieve vormen en de grote keus in lichtbronnen (bijv. LED plafondlampen) maken de keuze extra groot. Door eventueel het gebruik van een dimmer kunt u ervoor zorgen dat de spot het licht geeft dat u nodig heeft, mooi warm dim licht om een bepaalde sfeer te creëren en feller licht voor werklicht.

Wehkamp plafondlampen en hanglampen

Wehkamp plafondlampen en hanglampen

De plafondlamp is handig voor elke ruimte in je huis. Doordat ze hoog tegen je plafond hangen komt het licht van ver en verlicht je slechts met één lamp de hele ruimte. Veel van onze plafondlampen hebben meerdere lichtbronnen zo kun je zelf bepalen naar welke hoek in de ruimte je het licht naar toe stuurt.

Plafondlampen bij de Misterdesign

Plafondlampen bij de Misterdesign

Plafondlampen zijn vaak bedoeld om functioneel licht te brengen in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan handige spots voor de hal of badkamer. Ideaal voor lage ruimtes die optisch groter moeten lijken. Toch hoeven plafondlampen of spots niet saai te zijn. Met design verlichting heeft u altijd het mooiste in huis! Mooie materialen en vormen maken een plafondlamp naast functioneel ook nog eens erg sfeervol en onderscheiden plafondlampen van design plafondlampen!